top of page

INSTRUKTØRER

 

Pål Hammer Lereim,

Musikkprodusent 

Pål er i dag musikkprodusent og instruktør  ved Stud Soundproductions. Pål har erfaring med undervisning i lyd, musikkproduksjon, musikk.  Oppdragsgivere/referasner:

Christiania Lyd, Passion Records (London),

Oslo Lyd, Waterfall studios, Nationalteateret, Studsound, NRK,  TV2,  TV3 .                

Undervist Data/IT hos: Bull Hammer Dataopplæring, Telenor Multicom, Oslo Kommune, NRK, Div ungdomskoler, NISS og Stud SoundProduction siden 2007. 

Inge Hansen

TV-Videofotograf,

Inge har 20 års erfaring som pedagog innen

TV-teknikk.

Startet allerede i 1981 hos Roger Arnhoff Studio som lydtekniker, men på begynnelsen av 90 tallet var han med på oppstarten av TV-Norge og har siden den tid vært aktiv  i TV-produksjonemiljøet i Norge. Har deltatt i produksjoner som har vunnet flere priser, deriblant Gullruten flere ganger i Norge og Emmy Awards internasjonalt i konkurranse med bla Disney, USA.

Tommy Huseth,

Coach/Musiker

Tommy har i over 20 år jobbet innen  karriereveiledning og psykisk helsearbeid  overfor mennesker med ulike behov. I tillegg til lang fartstid innen musikkbransjen og som utøvende musiker, har han vært tilknyttet NAV, Bærum kommune og undervisningssektoren i Akershus. Tommy Huseth er utdannet musiker og psykiatrisk vernepleier. 

bottom of page